De Klussenier Jules Hofstra
De Klussenier Jules Hofstra

Vlielandstraat 21
2809 SG Gouda

Dien uw offerte-aanvraag in   

0182 60 06 77
06 2333 3279
juleshofstra@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 68171250

Even voorstellen

Woont u in de omgeving van Gouda, Waddinxveen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zoetermeer? Hecht u waarde aan kwaliteit en waardeert u een vakman die klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel draagt? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Jules Hofstra en samen met mijn vrouw Sascha woon ik in Gouda. Mijn klusbedrijf is ook gevestigd in Gouda. Voor deze regio ben ik beschikbaar voor alle verbouw- en renovatiewerkzaamheden.

Ik heb veel ervaring in de renovatie- en verbouwbranche. Ik heb zelfs jarenlang een eigen goedlopend klusbedrijf gehad. Na wat omzwervingen kwam ik weer in loondienst terecht als servicemonteur. Naast mijn werk was ik nog steeds aan het verbouwen bij familie en bekenden. Ik besloot weer mijn eigen klusbedrijf te starten alleen dit keer zonder de administratieve romslomp. Als Klussenier word je ondersteund op het gebied van onder andere administratie en marketing. Erg fijn want ik kan mezelf nu gewoon bezighouden met klussen.

Waar kan ik u mee van dienst zijn? Ik kan nagenoeg alle werkzaamheden in en rond het huis uitvoeren. Bijvoorbeeld een volledige badkamer-, toilet- of keuken verbouwing, installatiewerk, timmerwerk en schilderwerk. Ik werk snel en efficiënt maar uiteraard zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. Ik kom graag langs om de mogelijkheden in uw situatie door te spreken. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. U ontvangen 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...